Simhall

 

SIMHALL

POOL

Vi har höjt temperaturen i barnpoolen!

34 grader på onsdagar och 32 grader alla andra dagar!

SIMHALL

 

Vår simhall har två bassänger där alla får trivas och ha roligt. En större bassäng med flera olika rutschkanor, klättervägg och badleksaker som passar hela familjen och en barnpool med vattensprutande djur och leksaker för de minsta. För den som vill motionera har vi motionssim varje dag, kolla våra öppettider för att se när det är motionssim i hela bassängen.

 

Vår stora bassäng håller 29 grader och på onsdagar har vi dessutom extra varmt då är det uppåt 31 grader - det är gött! För våra små besökare i barnpoolen har vi alltid varmare - 34 grader på onsdagar och 32 grader alla andra dagar!

 

Måndagar blir något alldeles speciellt, en lugn dag i veckan. Varje måndag är det endast motionssim i hela simhallen till inramning av lugn musik och levande ljus. En skön stund helt enkelt.

 

Fredagkvällar och lördageftermiddagar finns det möjlighet att hyra simhallen för er egen badfest. Med tävlingar, den senaste musiken och discolampor gör vi ert party till en oförglömlig upplevelse. Mer info hittar du under party.

 

Under skolloven är det fart som gäller i simhallen. Då tar vi fram Bläckis och Dino och det är fart och lek i hela bassängen. Vi anordnar tävlingar och har speciell lovmeny i kiosken.

 

För allas trivsel och säkerhet vill vi att barn under 7 år eller med simkunnighet under 15 meter ska vara i sällskap med ansvarande förälder eller vuxen.

Måndagar är något alldeles speciellt, då tänder vi levande ljus och motionsimmar till inramning av lugn musik. En bra start på veckan helt enkelt.

Våra priser Bad

 

Vuxen 16 år -

50 kr

Årskort

1 395 kr

Badkort 10 ggr

450 kr

 

 

Pensionär fyllt 65 år -

35 kr

Årskort

975 kr

Badkort 10 ggr

315 kr

 

 

Barn 1-15 år

25 kr

Årskort

725 kr

Badkort 10 ggr

225 kr

Barn under 1 år

Gratis

 

 

Årskort Familj

2 545 kr

Delbet 1465 kr + 1465 inom tre månader

 

Välkommen

Vår entreprenör Erland Björkman har ordet.

 

"Sim Motion Bowling ska vara en mötesplats för alla, ung som gammal. En plats där hälsa och rekreation får mötas."

Latest News

 

 

Boka årets happening! Vi fixar ditt badparty med tävlingar, lekar, den senaste musiken och discolampor! Vi erbjuder även bowlingparty - eller varför inte kombinera?

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved

Get in Touch

 

Kungsvägen 20

286 34 Örkelljunga

Email: info@simmotionbowling.se

Phone +46 (0)435 55 138