Covid-19

INFO

COVID-19


Information med anledning av Coronavirus Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och riktlinjer och har även en nära kontakt med Örkelljunga kommun.

Med anledning av Folkhälsomyndighetens allmänna råd ber vi dig att respektera följande:


Stanna hemma om du känner sjuk 

Känner du dig sjuk med minsta lilla symtom som snuva, hosta eller feber ber vi dig vänta med ditt besök hos oss. 


Håll avstånd

Tänk på att hålla avstånd till varandra i reception, duschutrymme, gym eller i badanläggningen. För allas trygghet kommer vi begränsa antal besökare i våra lokaler. 


Byta om innan ditt besök

Om det är möjligt, exempelvis innan ditt gymbesök, ber vi dig att byta om/duscha hemma. För att få mer utrymme att tillgå kommer vi även att hänvisa till omklädningsrummen i bowlingen till våra träningsgäster.  


Kom i god tid till våra verksamheter

Att komma i god tid innan simskola/vattengymnastik ger dig möjlighet att större mån anpassa ditt ombyte så att trängsel inte uppstår. Var rädd om dig själv och andra genom att hålla avstånd.


Tvätta händerna ofta

Smittämnen fastnar lätt på händer. De sprids vidare när du tar någon i hand. Tvätta därför händerna ofta med tvål och varmt vatten, minst 20 sekunder.

Tvätta alltid händerna när du kommer hem eller när du kommer till ditt arbete efter att ha varit ute, före måltid, vid mathantering och efter ett toalettbesök. Vi har handsprit att tillgå i receptionen. 


Hosta och nys i armvecket

När du hostar och nyser sprids små, små droppar som innehåller smittämnen. Genom att hosta och nysa i armvecket eller i en pappersnäsduk hindrar du smitta från att spridas i din omgivning eller från att förorena dina händer. Släng alltid pappersnäsduken i en papperskorg och tvätta händerna.


Undvik att röra ögon, näsa och mun

Smitta sprids genom slemhinnor i ögon, näsa och mun. En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ögon, näsa och mun.


Begränsningar

Vi förbehåller oss rätten att begränsa antal gäster i bad/gym/bowling under tider med hög belastning. Ring gärna hit innan ditt besök om du är osäker. Vi begränsar även deltagare i våra verksamheter. 


uppdaterad 2020-10-30


Välkommen

Vår entreprenör Emanuel Larsson har ordet.


"Sim Motion Bowling ska vara en mötesplats för alla, ung som gammal. En plats där hälsa och rekreation får mötas."

Latest NewsBoka årets happening! Vi fixar ditt badparty med tävlingar, lekar, den senaste musiken och discolampor! Vi erbjuder även bowlingparty - eller varför inte kombinera?

Copyright @ All Rights Reserved

Get in Touch


Kungsvägen 20

286 34 Örkelljunga

Email: info@simmotionbowling.se

Phone +46 (0)435 55 138