Party


PARTY

PARTY

Boka en riktig festkväll! Ett fartfyllt badparty, en kul bowlingkväll eller en lugn bastuafton. Vi sätter ihop din kväll efter dina önskemål och såklart går det att kombinera våra olika alternativ. Vi erbjuder också våra festmenyer och vill du fixa tilltugg och fika själv går det också bra.


BAD

Med häftig musik, discolampor, roliga tävlingar och lekar gör vi ditt badparty till en kväll att minnas. Vår personal håller i lekar och tävlingar och gör ditt party till en oförglömlig upplevelse. Vi har också Bläckis för ett ännu häftigare party. Fixa fika eller snacks själv eller välj någon av våra menyer nedan.  


BOWLING

Bowling passar både ung och gammal, stark och klen. Med discobelysning, musik och härlig gemenskap är det perfekt för kompisgänget, svensexan eller barnkalaset. Fixa fika eller snacks själv eller välj någon av våra menyer nedan.  


KOMBIPARTY

Kombinera våra två alternativ! Bowla först tillsammans en timme och bada sen i två timmar. Vill du ha Bläckis och Dino fixar vi såklart det. Dubbelt upp - dubbelt så kul! Minsta bokningen 3 tim. Fixa fika eller snacks själv eller välj någon av våra menyer nedan.  


SPAKVÄLLNyhet  

Välkommen till en härligt avslappnande, trevlig kväll tillsammans med dina kollegor, familjen eller kompisgänget. Med egen spavärd som vägleder er i våra olika workshops kommer ni garanterat få en kväll att minnas. Kvällen kommer inledas med ett vattengympapass och därefter följer arombastu med scrub och honungsinpackning, fotspa, ansiktsmask, hårinpackning. Vi erbjuder en härlig  plockmatsbuffé och en mysig badrock att ha under kvällen. Kontakta oss via mail för en offert.    

BOKNINGABARA TIDER

BAD

FREDAG efter kl 19, minsta bokning 2 tim 

LÖRDAG efter kl 15, minsta bokning 3 tim


BOWLING

FREDAG, Valfri tid (är bokning efter kl 20 är minsta bokningen 4 banor i 2 tim)

LÖRDAG 10-15 + efter kl 15 är minsta bokningen 4 banor i 2 tim

Vi fixar gärna mat eller snacks till din fest. Välj någon av våra menyer nedan. 

Meny 1 

2 pizzaslice, läsk, godispåse

85 kr/pers

Meny 2 

2 korv m bröd, läsk, godispåse 

55 kr/pers 

Meny 3 

chips, popcorn, ostbågar, läsk 

40 kr/pers

Meny 4 

glass, choklassås, strössel, maränger, läsk

45 kr/pers