Simskola

VERKSAMHET

SIMSKOLA

SIMSKOLA


Att lära sig simma är både viktigt och roligt! Vi på Sim Motion Bowling tycker att simskola ska bedrivas efter barnens villkor, därför har vi flera olika grupper efter barnens förutsättningar.


Simskolan bedrivs av våra erfarna simlärare och vi har små grupper för att varje barn ska få tid att utvecklas i vattnet. Har ditt barn särskilda behov? Det tycker vi inte är något hinder för att gå i simskola. Kontakta oss på Sim Motion Bowling så hittar vi en bra lösning tillsammans.


Vi erbjuder även privatsimskola där vi skräddarsyr undervisning helt efter barnets behov och förutsättningar. Vi erbjuder 1, 5 eller 10 tillfälle. 


För mer info och anmälan ring oss på tel 0435 55 138 eller via mail info@simmotionbowling.se.

"Alltså, innan var där jättemycket vatten på det djupa - nu bara simmar jag över det"

-Frans, 7 år

GRUPPER & TIDER Start vecka 35 2020

Tisdagar

16,00 Baddare

16,30 Pingvin

17,00 Fiskar

17,30 Mini-crawl

Torsdagar

16,00 Pingvin

16,30 Grodor

17,00 Märkesgrupp

Fredagar

15,30 Mini-Baddare

16,00 Baddare

16,30 Pingvin

17,00 Grodor

17,30 Fiskar

Lördagar

9,30 Plask & Sim

10,00 Mini-Baddare

10,30 Baddare

11,00 Pingvin

11,30Pingvin


VÅRA SIMSKOLEGRUPPER start vecka 35 2020

Plask och Sim  (från ca 3 år)

Vi tränar mycket vattenvana via lek och sång och även simtag. Undervisningen sker både i stora och lilla bassängen tillsammans med badande förälder. Inget längdkrav. 


Mini-Baddare

Nybörjarsimskola för barn tillsammans med badande förälder. Vi tränar på att flyta, glida, blåsa, hoppa, doppa och simning - och allt tillsammans med mamma/pappa. Inget längdkrav. 


Baddare

Nybörjarsimskola med fokus på arm- och bentag. Där träna vi på flyta, glida, blåsa, titta, hoppa, doppa och dyka. Vi tränar både sim,- och vattenvana. Här vill vi att alla barn ska vara själva i vattnet så vi rekommenderar en längd på ca 105 cm.


Pingvin

Fortsättningssimskola med fokus på sammansatt simning. Vi har mycket simteknik och fortsätter en del med vattenvana och även med ryggsim, flytning och dykning.


Grodor

Simskola med fortsatt träning i bröstsim samt vidareutveckling med ytterligare ryggsim, flytning och dykning.


Fiskar

Vidareutveckling av simskola där barnen tränar uthållighet i de olika simsätten.


Märkesgrupp

Ett steg efter barnen lärt sig simma. Vi tar märken från järnmärket till olika magistermärken och vi har även en del livräddning.


Mini-crawl

Också ett steg efter barnen lärt sig simma. Vi lär oss simsättet crawl med bland annat simteknik, andning och vändning.Välkommen med er anmälan till receptionen, på tel 0435 55 138 eller info@simmotionbowling.se. 


Fyll i namn och e-post så skickar vi information när det är dags att anmäla sig till nästa omgång med simskola. Välkommen att hänga med - för att simma är livet! 

 
 
 

Välkommen

Vår entreprenör Emanuel Larsson har ordet.


"Sim Motion Bowling ska vara en mötesplats för alla, ung som gammal. En plats där hälsa och rekreation får mötas."

Latest NewsBoka årets happening! Vi fixar ditt badparty med tävlingar, lekar, den senaste musiken och discolampor! Vi erbjuder även bowlingparty - eller varför inte kombinera?

Copyright @ All Rights Reserved

Get in Touch


Kungsvägen 20

286 34 Örkelljunga

Email: info@simmotionbowling.se

Phone +46 (0)435 55 138