Vattengymnastik

VATTENGYMNASTIK   


Vattengymnastik är en effektiv och allsidig träningsform som samtidigt är skonsam för kroppen. Vi tränar styrka, kondition och rörlighet till peppande musik vilket ger rörelseglädje i vattnet. Vattnet kan användas både som motstånd och som lyftkraft och därför blir vattengympa en varierad träningsform som passar både ung och gammal. På onsdagar har vi dessutom varmare vatten i vår bassäng.


Vi har olika pass med olika intensitet och vi använder redskap för att få varierad och underhållande träning. Efter passen är det alltid eftersnack med frukt och vatten.


Nya kurser startar vecka 35 2024. 


För mer info eller anmälan kontakta oss på tel 0435 55 138 eller via mail info@simmotionbowling.se.

Välkommen!

Efter varje pass serveras det uppfriskande frukt & vatten och vi får möjlighet att sitta ner och prata en stund. 

Vår Vattengymnastik 

Lättare intensitet

Vi tränar rörlighet, smidighet, styrka till peppande och varierad musik, alltifrån gamla godingar till rock´n´roll. Vi använder olika redskap både som lyftkraft och motstånd i vattnet.


AquaCombat

Vårt tuffaste vattenpass. Med högt tempo tränar vi styrka och kondition till peppande musik. Vi använder hantlar, snablar och freesbees för att variera vår träning.


Klassisk vattengymnastik

Ett roligt och varierat vattenpass med bland annat styrka, koordination, rörlighet och kondition. Blandad musik som ger träningsglädje i vattnet.


Grupper & Tider start vecka 35 2024

Onsdagar (varmare vatten)

14,30 Lättare intensitet

18,45 AquaCombat 

19,30 Klassisk vattengymnastik 


Fredagar

11,00 Klassisk vattengymnastik