Vattengymnastik

VERKSAMHET

VATTENGYMNASTIK

VATTENGYMNASTIK   


Vattengymnastik är en effektiv och allsidig träningsform som samtidigt är skonsam för kroppen. Vi tränar styrka, kondition och rörlighet till peppande musik vilket ger rörelseglädje i vattnet. Vattnet kan användas både som motstånd och som lyftkraft och därför blir vattengympa en varierad träningsform som passar både ung och gammal. På onsdagar har vi dessutom varmare vatten i vår bassäng.


Vi har olika pass med olika intensitet och vi använder redskap för att få varierad och underhållande träning. Efter passen är det alltid eftersnack med frukt och vatten.


Du kan anmäla dig för hela terminen eller drop-in. För mer info eller anmälan kontakta oss på tel 0435 55 138 eller via mail info@simmotionbowling.se.

Välkommen!


Efter varje pass serveras det uppfriskande frukt & vatten och vi får möjlighet att sitta ner och prata en stund. 

GRUPPER & TIDER start v 35 2020

ONSDAGAR

(Varmare vatten)

14,30 Lättare intensitet

18,45 AquaCombat

19,30 Klassisk Vattengymnastik

FREDAGAR

11,00 Klassisk Vattengymnastik 


Vår Vattengymnastik start vecka 35 2020

Lättare intensitet

Vi tränar rörlighet, smidighet, styrka till peppande och varierad musik, alltifrån gamla godingar till rock´n´roll. Vi använder olika redskap både som lyftkraft och motstånd i vattnet.


AquaCombat

Vårt tuffaste vattenpass. Med högt tempo tränar vi styrka och kondition till peppande musik. Vi använder hantlar, snablar och freesbees för att variera vår träning.


Klassisk vattengymnastik

Ett roligt och varierat vattenpass med bland annat styrka, koordination, rörlighet och kondition. Blandad musik som ger träningsglädje i vattnet.
 

Välkommen

Vår entreprenör Emanuel Larsson har ordet.


"Sim Motion Bowling ska vara en mötesplats för alla, ung som gammal. En plats där hälsa och rekreation får mötas."

Latest NewsBoka årets happening! Vi fixar ditt badparty med tävlingar, lekar, den senaste musiken och discolampor! Vi erbjuder även bowlingparty - eller varför inte kombinera?

Copyright @ All Rights Reserved

Get in Touch


Kungsvägen 20

286 34 Örkelljunga

Email: info@simmotionbowling.se

Phone +46 (0)435 55 138