Allmänt


SIMHALL

POOL

Varmare vatten på onsdagar! 


31 grader i stora bassängen och 34 i barnpoolen!


SIMHALL


Vår simhall har två bassänger där alla får trivas och ha roligt. En större bassäng med flera olika rutschkanor, klättervägg och badleksaker  som passar hela familjen och en barnpool med vattensprutande djur och leksaker för de minsta. För den som vill motionera har vi motionssim varje dag,  kolla våra öppettider för att se när det är motionssim i hela bassängen.


Vår stora bassäng håller 29 grader och på onsdagar har vi dessutom extra varmt  då är det uppåt 31 grader - det är gött!  För våra små besökare i barnpoolen har vi alltid varmare - 34 grader på onsdagar och 32 grader alla andra dagar! 


 

Måndagar blir något alldeles speciellt, en lugn dag i veckan. Varje måndag är det endast motionssim i hela simhallen till inramning av lugn musik och levande ljus. En skön stund helt enkelt.


Fredagkvällar och lördageftermiddagar finns det möjlighet att hyra simhallen för er egen badfest. Med tävlingar, den senaste musiken och discolampor gör vi ert party till en oförglömlig upplevelse. Mer info hittar du under party.   


Under skolloven är det fart som gäller i simhallen. Då tar vi fram Bläckis och Dino och det är fart och lek i hela bassängen. Vi anordnar tävlingar och har speciell lovmeny i kiosken.


För allas trivsel och säkerhet vill vi att barn under 7 år eller med simkunnighet under 15 meter ska vara i sällskap med ansvarande förälder eller vuxen.


Måndagar är något alldeles speciellt, då tänder vi levande ljus och motionsimmar till inramning av lugn musik. En bra start på veckan helt enkelt.

Våra priser Bad


Vuxen 16 år -

50 kr

Årskort

1 395 kr 

Badkort 10 ggr

450 krPensionär fyllt 65 år -

35 kr

Årskort

975 kr 

Badkort 10 ggr

315 krBarn 1-15 år

25 kr

Årskort

725 kr 

Badkort 10 ggr

225 kr

Barn under 1 år

GratisÅrskort Familj

2 545 kr 

Delbetalning info i receptionen