Simhall

SIMHALL


Vår simhall har två bassänger där alla får trivas och ha roligt. En större bassäng med flera olika rutschkanor, klättervägg och badleksaker  som passar hela familjen och en barnpool med vattensprutande djur och leksaker för de minsta. För den som vill motionera har vi motionssim varje dag, kolla våra öppettider för att se när det är motionssim i hela bassängen.


Vår stora bassäng håller 29 grader och på onsdagar har vi dessutom extra varmt  då är det uppåt 31 grader - det är gött!  För våra små besökare i barnpoolen har vi alltid varmare, ca 32 grader. 

 

Måndagar blir något alldeles speciellt, en lugn dag i veckan. Varje måndag är det endast motionssim i hela simhallen till inramning av lugn musik och levande ljus. En skön stund helt enkelt.


Fredagkvällar och lördageftermiddagar finns det möjlighet att hyra simhallen för er egen badfest. Med tävlingar, den senaste musiken och discolampor gör vi ert party till en oförglömlig upplevelse. Mer info hittar du under party.   


Under skolloven är det fart som gäller i simhallen. Då tar vi fram Bläckis och det är fart och lek i hela bassängen. Vi anordnar tävlingar och har speciell lovmeny i kiosken.

 

För allas trivsel och säkerhet vill vi att barn under 7 år eller med simkunnighet under 50 meter ska vara i sällskap med ansvarande förälder eller vuxen.

 

Måndagar är något alldeles speciellt, då tänder vi levande ljus och motionsimmar till inramning av lugn musik. En bra start på veckan helt enkelt.

Våra priser Bad 2024


Vuxen 16 år -

66 kr

Årskort

1645 kr 

Badkort 10 ggr

594 kr Pensionär fyllt 65 år -

45 kr 

Årskort

1140 kr 

Badkort 10 ggr

405 kr Barn 1-15 år

33 kr 

Årskort

815 kr 

Badkort 10 ggr

297 kr 

Barn under 1 år

GratisÅrskort Familj

2950 kr 

Delbetalning 1

1696 kr + 1696 kr inom tre mån 

Delbetalning 2

307 kr/mån i 12 mån