Aktuellt

AKTUELLT

LATEST NEWS

28 OKTOBER 

SPAKVÄLL


Välkommen till vår spakväll! En kväll med chans att varva ner. Med workshops som arombastu och fotspa, valbara behandlingar och god mat vill vi skapa en kväll att bara njuta.  

HÖSTLOV 

VECKA 44 


Bada med Bläckis på höstlovet! Lekbad i hela bassängen, tävlingar och lekar i simhallen, discobowling och trevliga nyheter i kiosken! Häng med oss på lovet! 

19 DECEMBER

JULBRUNCH MED AROMBASTU


Vår julbrunch är tillbaka. Välkommen igen till en förmiddag med motionssim, brunch med julinslag och härlig arombastu. Ett riktigt julbad. 

Spakväll 28 okt 


Den 28 oktober är det dags för vår Spakväll. Några förändringar med hänsyn till Covid-19 men med förhoppning att det blir minst lika bra..eller bättre! 

Välkommen till en kväll att varva ner, njuta och bara vara... 

Vattengymnastik, simskola, träningsgrupper


Vecka 35 börjar våra alla våra verksamheter. Häng med på vattengymnastik, simma i vår simskola eller träna med vår PT i en av våra träningsgrupper. Välkommen till en hälsosam vardag! För mer info maila info@simmotionbowling.se eller ring 0435 55 138.  

Morgonssim


Börja dagen på bästa sätt! Vecka 35-48 har vi morgonssim hos oss på Sim Motion Bowling. Onsdagar kl 06-08 med varmare vatten. Välkommen. 


Välkommen

Vår entreprenör Emanuel Larsson har ordet.


"Sim Motion Bowling ska vara en mötesplats för alla, ung som gammal. En plats där hälsa och rekreation får mötas."

Latest NewsBoka årets happening! Vi fixar ditt badparty med tävlingar, lekar, den senaste musiken och discolampor! Vi erbjuder även bowlingparty - eller varför inte kombinera?

Copyright @ All Rights Reserved

Get in Touch


Kungsvägen 20

286 34 Örkelljunga

Email: info@simmotionbowling.se

Phone +46 (0)435 55 138